Werken bij

Wil je werken bij een professionele organisatie op het gebied van schoonmaak en meer, waar service en kwaliteit hoog in het vaandel staan? We zoeken altijd naar de beste schoonmakers, de meest handige klusjesmannen en specialisten binnen hun vakgebied. We werken aan ontruimingen en verhuizingen, naast het vloer- of interieuronderhoud. Heb je ervaring binnen deze werkgebieden, of affiniteit met de werkzaamheden die we uitvoeren?

Bekijk de vacatures die er op dit moment beschikbaar zijn, of neem vrijblijvend contact op voor een open sollicitatie. We horen graag van je! We stellen acquisitie door bedrijven niet op prijs.

Vacatures

Schoonmaakmedewerkers gezocht

Wij willen onze service aan onze klanten op hoog niveau houden en daarom zijn wij op zoek naar jou! Lijkt het je leuk om hier samen met jouw collega's aan bij te dragen? Solliciteer dan direct op de functie van schoonmaakmedewerker bij Schoon & Meer Diensten.

Wij zoeken regelmatig schoonmaakmedewerkers voor diverse opdrachtgevers, verspreid in het land. Werktijden zijn in overleg bespreekbaar. Beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste.

Wil je weten of er een geschikte vacature voor jou is? Neem dan contact op met onze afdeling Personeelszaken op telefoonnummer: 020 226 50 57. Direct solliciteren? Stuur jouw cv naar info@schoonenmeer.nl.

Reageren is niet mogelijk