Visie

Een frisse en verzorgde werk- of leefomgeving staat aan de basis van uw productiviteit, geluk en succes. We dragen bij aan deze basisbehoefte, door middel van schoonmaak en een aantal aanvullende en ondersteunende diensten. We verzorgen interieuronderhoud in de meest brede zin van het woord, naast bijvoorbeeld verhuizingen en ontruimingen.

Kwaliteit en service

Kwaliteit en service staan bij Schoon & Meer hoog in het vaandel. We maken gebruik van zoveel mogelijk milieuvriendelijke (schoonmaak)middelen en werken op basis van een uitgebreide expertise en ervaring. Wie goed doet, goed ontmoet; dat is een belangrijk motto binnen al onze werkzaamheden. We hebben oog voor detail en zorgen voor het resultaat dat u wenst, zodat u kunt rekenen op een prettige werk- en leefomgeving.

Groen, dan pas doen

Het gebruik van milieuvriendelijke (schoonmaak)middelen vormt onze bijdrage aan een beter milieu voor iedereen. We houden ons bovendien aan de richtlijnen en regelgeving op het gebied van veiligheid, ARBO en milieu, zodat u kunt rekenen op vakkundige en vooruitstrevende schoonmaak en meer.

Reageren is niet mogelijk