& Meer Diensten

Klein onderhoud

Blijft het klein onderhoud geregeld liggen en bent u op zoek naar een partij die u daar goed mee van dienst kan zijn? Zoekt u binnen de Vereniging van Eigenaren (VvE) naar een gespecialiseerde partij, of bent u daar zakelijk naar op zoek?

Ontruimingen

Zoekt u naar een specialist in ontruimingen, die u van dienst kan zijn met het leegmaken van een woning of een zakelijke omgeving? We hebben een uitgebreide ervaring met het ontruimen van diverse panden. We werken vlot en vakkundig, zodat u de ruimte zo snel mogelijk opnieuw kunt gebruiken.

Portiekonderhoud

Zoekt u een specialist in portiekonderhoud? Binnen het portiekonderhoud zorgen we voor een professionele werkwijze en kunnen we u van dienst zijn binnen een Vereniging van Eigenaren (VvE) of ontzorgen we u als vastgoedbeheerder of woningbouwvereniging.

Evenementenservice

Zoekt u naar een schoonmaakbedrijf met een specifieke evenementenservice, voor de schoonmaak rondom uw evenement, manifestatie of tentoonstelling? Wij zijn u er graag mee van dienst. We richten ons voor diverse klanten op het vaste onderhoud en de dagelijkse schoonmaak, daarnaast kunnen we u op heel flexibele wijze van dienst zijn met onze evenementenservice. Organiseert u een evenement en wilt u de schoonmaakbehoefte in kaart laten brengen, of heeft u daar al een beeld van en zoekt u naar een specialist? Wij zijn u er graag mee van dienst.

Evenementenschoonmaak

Reageren is niet mogelijk