Zorginstellingen en de gezondheidszorg

Zorginstellingen en de gezondheidszorg

 

Of het nu gaat om een zorginstelling waar mensen langer verblijven of een ziekenhuis waar uw patiënten op korte termijn weer vertrekken. We begrijpen dat goede hygiëne in de gezondheidszorg een belangrijke eis is om het verspreiden van bacteriën en ziektekiemen te bestrijden. Schoon & Meer Diensten zet uw wensen en die van uw patiënt centraal, waardoor het verblijf van uw ‘cliënt’ wat aangenamer wordt ervaren.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 

Schoonmaak binnen de gezondheidszorg is  is maatwerk

We stemmen ons schoonmaakwerk af per cliënt , afdeling en ruimte. Doordat wij zo specifiek onze dienstverlening kunnen afstemmen op de wensen binnen uw gebouw,  wordt de kwaliteit gewaarborgd en gegarandeerd. Wij maken ons werkschema aangepast aan uw rooster binnen uw gebouw.

Schoonmaak met oog voor uw patiënten/cliënten

We gaan verder dan alleen schoonmaak, wij staan voor meer. Wij bieden graag een helpende hand aan en meer aandacht voor uw cliënten, bewoners en/ of patiënten binnen uw zorginstelling of ziekenhuis.

Ervaren en vakkundig

We werken voor diverse klanten binnen de gezondheidszorg, waar we zorgen voor een hygiënische werkomgeving op basis van de richtlijnen en protocollen die daarvoor gelden. We zorgen voor infectiepreventie en nemen de schoonmaak op ons, zodat u daar zelf geen omkijken naar heeft.

Hygiëne hoog in het vaandel

Bedrijven en instellingen binnen de gezondheidszorg hebben de hygiëne hoog in het vaandel staan. We werken bij Schoon & Meer met hoge kwaliteitsstandaarden, zodat u kunt rekenen op een optimaal schoon en hygiënisch resultaat. Uiteraard maken we daarvoor gebruik van professionele materialen, in combinatie met zoveel mogelijk milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen.

De juiste partner voor schoonmaak binnen de gezondheidszorg

U bent bij ons aan het juiste adres voor schoonmaak binnen de gezondheidszorg, net als een aantal aanvullende en ondersteunende diensten. Zoekt u een handig team van specialisten, of wilt u gebruik maken van glasbewassing?

Wilt u meer weten over onze dienstverlening en de samenwerking met ons?

Neem dan vandaag nog vrijblijvend contact op voor een offerte of bel  020 226 50 57 voor een afspraak. We staan klaar voor u en kunnen direct voor u aan de slag.    

OFFERTE AANVRAGEN

Reageren is niet mogelijk