Scholen en onderwijsinstellingen

Scholen & Onderwijsinstellingen

Een schone school voor een betere leeromgeving

Door een schone leeromgeving te hanteren binnen uw schoolgebouw zorgt u ervoor dat de leerlingen en studenten beter presteren. Schoon & Meer regelt al jaren vakkundig het schoonmaakonderhoud en glasbewassing voor scholen en onderwijsinstellingen.

OFFERTE AANVRAGEN

 

 

Schoonmaak is maatwerk

Het maakt niet uit of u nu beheerder bent van primair onderwijs, voortgezet onderwijs, hogeschool of universiteit, wij bieden voor elke onderwijsinstelling de juiste oplossing. We werken met effectieve werkschema’s/kalenders toegespitst op de ruimtes binnen uw gebouw. Wij passen ons werkschema aan de onderwijskalender van uw onderwijsinstelling. En houden uiteraard ook rekening mee met de vakantieperiodes. Omdat elke school anders is; en elk schoolgebouw van elkaar verschilt ; vraagt elke school voor een andere aanpak.  We houden rekening  met al uw wensen en eisen en bieden u een opmaat oplossing aan voor al het schoonmaakonderhoud en glasbewassing van uw schoolgebouw. 

Schoonmaak en glasbewassing

We kunnen de schoonmaak binnen het onderwijs zowel incidenteel als periodiek uitvoeren, afhankelijk van uw specifieke wensen. Wilt u de school regelmatig grondig schoon laten maken, of eenmalig zorgen voor een professionele reiniging met behulp van milieuvriendelijke schoonmaakmiddelen? We kunnen u goed van dienst zijn met glasbewassing.

Schoonmaak en meer binnen het onderwijs

Wilt u binnen het onderwijs gebruik maken van onze schoonmaak, of zoekt u daarnaast naar een aantal aanvullende en ondersteunende diensten? We kunnen u van dienst zijn met een calamiteitenservice, ontruimingen, verhuizingen en een aantal aanvullende diensten.

Neem dan vrijblijvend contact op voor meer informatie over onze dienstverlening binnen het onderwijs, of vraag direct een scherpe offerte aan.

OFFERTE AANVRAGEN

Reageren is niet mogelijk