Kantoren en bedrijfspanden

KANTOREN & BEDRIJFSPANDEN

Schoonmaakonderhoud voor kantoren en zakelijke dienstverlening

Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd. Het is dan ook logisch dat schoonmaakonderhoud hiervoor van belang is. U wilt graag in een schoon kantoor aan het werk. Kantoren vragen om regelmatige schoonmaak, net als eventueel klein onderhoud en iemand die de portieken in de gaten houdt. We kunnen u daar goed mee van dienst zijn bij Schoon & Meer.

OFFERTE AANVRAGEN

 

Kennis en ervaring

We beschikken over zowel de kennis als ervaring en werken met een enthousiast team dat we flexibel kunnen inzetten. We kunnen u van dienst zijn met het  vloeronderhoud en glasbewassing, of ons puur richten op het schoonmaakonderhoud.

Periodieke schoonmaak van kantoren

Wilt u periodieke schoonmaak van uw kantoor afnemen, of zoekt u naar een partij die u eenmalig van dienst kan zijn met een grondige reiniging? We maken gebruik van professionele reinigingsmiddelen, zoveel mogelijk op basis van een milieuvriendelijk karakter. Op die manier beperken we de schadelijke invloed op het milieu, terwijl u aan de andere kant kunt rekenen op een grondige reiniging van uw kantoor.

Schoonmaak in kantoor

Schoonmaak en meer binnen kantoren

U bent bij Schoon & Meer aan het juiste adres voor de schoonmaak van uw kantoor, net als voor een aantal aanvullende diensten. Zoekt u naar een calamiteitenservice of een specialist op het gebied van ontruimingen en verhuizingen? Bij ons kunt u ervoor kiezen uw kantoor ruimte(s) dagelijks, wekelijks of periodiek professioneel te laten reinigen. Wij kunnen zowel buiten als tijdens kantoortijden onze werkzaamheden uitvoeren.

Neem vrijblijvend contact op voor een scherpe offerte, of vraag ons naar meer informatie over de schoonmaak van kantoren en de aanvullende dienstverlening.

OFFERTE AANVRAGEN

Reageren is niet mogelijk