Industriële reiniging

Industriële reiniging

 

Bij industriële reiniging wij o.a. fabrieksruimten, hallen, werkruimtes, het schoonmaken van leidingen, tanks en installaties. We doen dit door het gebruik van moderne materiaal en reinigingsmethodieken. We gebruiken hiervoor o.a. hogedruk reiniging voor het hardnekkige vuil. 

OFFERTE AANVRAGEN

 

 

 

U wilt graag uw industriële ruimtes schoon houden en zoekt een partner die dit zorgvuldig en vakkundig reinigt.

De schoonmaakpartner voor uw industriële ruimten

Werkt u binnen de industrie en zoekt u naar een schoonmaakbedrijf dat zowel de schoonmaak als een aantal aanvullende diensten kan aanbieden? We kunnen u van dienst zijn met een eenmalige of de periodieke schoonmaak, naast bijvoorbeeld glasbewassing of klein onderhoud dat normaal gesproken blijft liggen. We hebben een ruime ervaring binnen de industrie en kennen de richtlijnen waar we ons aan dienen te houden.

Altijd veilig

We werken veilig en volgens de Arbowetgeving. Bij ons kunt u terecht voor ervaren schoonmaak professionals die hier rekening mee houden. Of het nou gaat om een eenmalige of periodiek reiniging, u kunt ons hiervoor inschakelen.

Industriële reiniging

Grondige reiniging van uw terrein

We kunnen bijvoorbeeld zorgen voor de grondige reiniging van uw terrein, zodat uw medewerkers op een veilige en hygiënische wijze kunnen werken. Daarnaast hebben we ervaring met bijvoorbeeld diverse vormen van klein onderhoud, vloeronderhoud en de schoonmaak van een pand.

Schoonmaak en meer binnen de industrie

Zoekt u naar een specialist op het gebied van schoonmaak binnen de industrie, die u daarnaast van dienst kan zijn met een calamiteitenservice? We beschikken over de expertise en ervaring en werken daarnaast bijvoorbeeld aan ontruimingen en verhuizingen.

Wilt u meer weten over wat we binnen de industrie voor u kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact op voor al uw vragen op het gebied van industriële reiniging.

OFFERTE AANVRAGEN

Reageren is niet mogelijk