Bouwschoonmaak en opleveringsschoonmaak

Bouwschoonmaak en opleveringsschoonmaak

Bouwplaatsen en bouwterreinen zijn vaak wat lastiger schoon te houden, door al het bouwafval en stof. Als aannemer wilt u graag een schone werkomgeving van uw bouwkeet of het pand waar u werkzaam bent. Ook is er vaak schoonmaak na oplevering nodig. Schoon & Meer Diensten kan u helpen met het schoonmaakonderhoud en schoonmaken van:

  • Uitvoerderskeet
  • Schaftkeet
  • Sanitairkeet & mobiele toiletten

OFFERTE AANVRAGEN

Specialist in Bouwschoonmaak

Een bouwterrein heeft vaak een andere benadering nodig dan een gewone ruimte. Er zitten ook grotere risico’s aan verbonden. We beschikken over een uitgebreide ervaring op bouwterreinen. Die stelt ons in staat de juiste richtlijnen en veiligheidsmaatregelen in acht te nemen, zowel op het gebied van veiligheid, ARBO als het milieu.

Opleveringsschoonmaak

Wilt u een grondige reiniging voor de oplevering van de bouw laten uitvoeren, of wilt u er periodiek voor zorgen dat het vuil zich niet op zal hopen? We kunnen u voor de oplevering van dienst zijn met een eenmalige opleverschoonmaak, of er al eerder voor zorgen dat u kunt rekenen op een veilige en prettige werkomgeving. Voor een grondige reiniging bij oplevering kunt u ons inschakelen

Schoonmaak en meer binnen de oplevering op de bouw

We hebben een uitgebreide ervaring met schoonmaak binnen de oplevering op de bouw. Daarnaast kunnen we u van dienst zijn met bijvoorbeeld klein onderhoud of bijspringen bij een verhuizing, zodat u de ruimte vervolgens direct in gebruik kunt nemen.

Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor bouwschoonmaak en opleverschoonmaak? Als u meer informatie wilt ontvangen over onze werkwijze en veiligheidsmaatregelen? Neem vrijblijvend contact op, we horen graag van u.

OFFERTE AANVRAGEN

Reageren is niet mogelijk