Branches

Branches

Door de jaren heen hebben we ervaring met verschillende bedrijven, instellingen en organisaties in verschillende branches. 

We bieden schoonmaakonderhoud en glasbewassing voor o.a. de volgende branches.

OFFERTE AANVRAGEN

 

Schoonmaakonderhoud voor kantoren en zakelijke dienstverlening

Een opgeruimd kantoor is een opgeruimd hoofd. Het is dan ook logisch dat schoonmaakonderhoud hiervoor van belang is. U wilt graag in een schoon kantoor aan het werk.  Bij ons kunt u ervoor kiezen uw kantoor ruimte(s) dagelijks, wekelijks of periodiek professioneel te laten reinigen. Wij kunnen zowel buiten als tijdens kantoortijden onze werkzaamheden uitvoeren.

Schoonmaakonderhoud en hygiëne binnen de Gezondheidszorg en zorginstellingen

We werken voor diverse klanten zoals zorginstellingen. Binnen de gezondheidszorg is hygiëne en het constant schoon houden van de ruimtes een belangrijke eis. We begrijpen dit en hebben hygiëne hoog in het vaandel staan. We zorgen er voor de schoonmaak, net als voor aanvullende en ondersteunende diensten. We nemen de richtlijnen en regelgeving op het gebied van veiligheid, ARBO en milieu in acht, waardoor u kunt rekenen op een optimaal resultaat.

Industriële reiniging

Bij industriële reiniging wij o.a. fabrieksruimten, hallen, werkruimtes, het schoonmaken van leidingen, tanks en installaties. We doen dit door het gebruik van moderne materiaal en reinigingsmethodieken. We gebruiken hiervoor o.a. hogedruk reiniging voor het hardnekkige vuil.  U wilt graag uw industriële ruimtes schoon houden en zoekt een partner die dit zorgvuldig en vakkundig reinigt. We werken veilig en volgens de ARBO-wetgeving. Bij ons kunt u terecht voor ervaren schoonmaak professionals die hier rekening mee houden. Of het nou gaat om een eenmalige of periodiek reiniging, u kunt ons hiervoor inschakelen.

Scholen en onderwijsinstellingen

We begrijpen heel goed wat er allemaal komt kijken bij het reinigen van scholen en onderwijsinstellingen. We kunnen u ontzorgen van uw dagelijkse schoonmaak, periodieke schoonmaak gedurende de vakanties en glasbewassing. Hierdoor kunnen uw leerlingen en gebruikers van uw gebouw elke dag in een schoon lokaal aan de slag. We hebben inmiddels meerdere scholen met tevredenheid schoongemaakt en hebben de ervaring om te zorgen dat uw gebouw aan uw schoonmaakeisen voldoet.

Bouwschoonmaak en opleveringsschoonmaak

Wilt u uw bouwplaats en of bouwkeet schoon houden en op laten ruimen, dan kunt u ons daarvoor inschakelen. Daarnaast kunnen we u helpen met opleveringsschoonmaak. Nadat u klaar bent met uw bouwwerkzaamheden kunnen we de ruimte schoon opleveren.

Meer dan alleen schoonmaak

Wilt u een periodieke schoonmaak laten uitvoeren, of bent u op zoek naar een flexibel en enthousiast team dat u van dienst kan zijn met het klein onderhoud? We gaan er graag mee aan de slag en hebben ervaring met verschillende bedrijfsomgevingen. Wilt u een offerte aanvragen, of meer weten over de wijze waarop we u binnen uw branche van dienst kunnen zijn?

Neem vrijblijvend contact op, we vertellen u er graag meer over.

OFFERTE AANVRAGEN

Reageren is niet mogelijk